Vakfımızdan Daha Önce Burs Alan Ve İş Hayatına Başlayarak Yöremiz Öğrencilerinin Eğitimine Destek Verenlere Dr. Hülya Keş´de Katıldı

Vakfımız kuruluğundan bu yana yöremiz öğrencilerine burs vermektedir. 2018-2019 yılında da 237 öğrencimize burs vermeye devam etmektedir.

Bir kez daha bu burslar için bize kaynak sağlayan bütün hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyoruz.

Vakıf ailesi olarak öğrencilerimizin eğitimine destek olmakla birlikte, öğrencilerimizin de iş hayatına atıldıktan sonra en az bir yöremiz öğrencisine burs vermesini amaçlıyoruz.

Bu konuda, Vakfımız tarafından zorlayıcı bir talebimiz olmamasına rağmen, bir dönem burs alan ve şimdi Ermenek Toplum Sağlığı Merkezi´nde meslek yaşamına başlayan Dr. H. Hülya Keş Vakfımızın burs verenler ailesine katılmıştır.

Kısa özgeçmişi aşağıda yer alan Dr. H. Hülya Keş, mesleğine başladığı ilk yılda yöremiz öğrencilerinin eğitimi için bir öğrencimize burs vererek ERÇEV´e anlamlı bir destek vermiştir.

Bu örnek ve bizim için anlamlı desteğinden dolayı, Dr. H. Hülya Keş´e teşekkür ediyor, kendisine sağlık ve başarılar diliyoruz. Yolu ve bahtı açık olsun.

ERÇEV 25 Ocak 2019

DR.HÜLYA KEŞ´İN ÖZGEÇMİŞİ

Dr. Hülya Keş, 10 Kasım 1993´de Ermenek´te doğmuştur.

Sekiz yıl Ermenek Şehit Danış Tunalıgil İlköğretim Okulu´nda okumuştur. 2008 yılında Niğde Fen Lisesi´ni kazanıp 4 yıllık lise eğitimini burada tamamlamıştır.

Daha sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi´nde eğitimine devam etmiş ve 6 yıllık tıp eğitimini müteakip buradan 2018 yılında mezun olmuştur.

Mezuniyetinin ardından ilk görev yeri olan Ermenek Toplum Sağlığı Merkezi´ne Eylül 2018´de atanmış olup halen burada pratisyen hekim olarak görevine devam etmektedir.