Vakfımız, Yöremizdeki Muhtaç Kişilere Gıda Paketi Alarak Muhtaç Kişilere Dağıtımını Sağladı

Vakfımız,    Yöremizdeki Muhtaç Kişilere Gıda Paketi Alarak Muhtaç Kişilere Dağıtımını Sağladı

Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı olarak geçen yıl olduğu gibi bu yılda, gıda malzemesinden oluşan bir yardım paketi hazırlanmış ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza belediyelerimiz vasıtasıyla dağıtılmıştır.

Bu kapsamda içinde; 3 adet yarım kg’lık makarna, 1 kg kırmızı mercimek, 1 kg pirinç, 1 lt ayçiçeği yağı, 1 adet yarım kg çay ve 2 kg toz şekerden oluşan 600 adet yardım paketi hazırlanmıştır.

Bir poşete konulan malzemeler etiketlenerek Ermenek, Güneyyurt, Kazancı, Göktepe, Sarıveliler ve Başyayla Belediye Başkanlıklarınca yardıma muhtaç kişilere dağıtılmıştır.

Yardıma muhtaç kişilere dağıtılan gıda paketi alımına fitre ve zekatları ile Vakfımıza destek veren başta AN-EL Anahtar ve Elektrikli Ev Aletleri San. A.Ş. olmak tüm üyelerimize ve hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ayrıca gıda yardım paketlerinin, muhtaç kişileri belirleyerek dağıtımını sağlayan yöremiz Belediye Başkanlıklarına da teşekkür ederiz.

ERÇEV 18 Nisan 2022

Gıda Paketi_01