22. Bütçe Ve 23. Olağan Genel Kurulumuzu Yaptık

22.         Bütçe Ve 23.         Olağan Genel Kurulumuzu Yaptık

Vakfımızın 22´inci Tahmini Bütçe ve 23’üncü Olağan Genel Kurul toplantısını 27 Mart 2021 Cumartesi günü saat 11.00’de Selçuk Ecza Deposu A.Ş.nin toplantı salonunda gerçekleştirdik.

Bu yıl ki toplantımıza mevcut koşullar nedeniyle tabi üyelerimizi davet edemedik.

Daha önceki yıllarda ayrı ayrı yaptığımız Bütçe ve Olağan Genel Kurul toplantımızı birleştirerek, pandemi kısıtlamaları nedeniyle asgari sayıda Mütevelli Üyemizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Toplantımız saygı duruşu ile başladı ve divan heyetinin seçimiyle devam etti.

Divan Başkanlığına Avukat Fuat ALTINSOY, Divan Kâtipliğine Mesut GÜRBÜZ ve Oy Toplama Memurluğuna da Nazım ERGİN oybirliği ile seçildi.

Vakıf Başkanımız Sayın Reşit KESKİN 2021 yılı Tahmini Bütçe ve 2020 yılı Olağan Genel Kurul için hazırlanan faaliyet raporunu okudu. Bu kapsamda Vakfımızca 2020 yılında gerçekleştirilen yardımlar ve 2021 yılı tahmini bütçemiz hakkında bilgiler verdikten sonra Kurucu ve Mütevelli Üyelerimiz ile diğer Üye ve hemşerilerimize yapmış oldukları maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkürlerini ve minnettarlığını belirtmiştir.

Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Sayın Haluk SOĞUKPINAR’da 2020 yılı bilanço ve gelir tabloları hakkında üyeleri bilgilendirmiştir.

Denetim Kurulu Üyesi Sayın Nuri GÜZVELİ Denetleme Kurulu Raporunu okuyarak Yönetim Kurulunun ibrasına karar verilmesini istemiş ve Yönetim Kurulu oy birliği ile ibra edilmiştir.

Vakfımız; yaptığı çeşitli yardımların dışında, geçen eğitim öğretim yılında 230 öğrenciye ayda 200 TL olmak üzere 8 ay boyunca toplam 368.400 TL burs vermiştir. Bu öğretim yılında 58’i yeni olmak üzere toplam 220 öğrenciye, ayda 200 TL den 8 ay boyunca toplam 352.000 TL burs verilmesine karar verilmiştir.

Toplantıda Mütevelli ve diğer Üyelerimizin yıllık aidatları da görüşülmüş ve 2021 yılından geçerli olmak üzere aidatların alt sınırının, Mütevelli Üyelerimiz için yıllık 500 TL, diğer üyelerimiz için yıllık 100 TL olmasına, öğrencilerimize ödenen yıllık burs tutarının ise 1600 TL olarak devam etmesine karar verilmiştir.

Toplantıda, bu yıl görev süresi dolan Yönetim ve Denetim Kurulu için seçim yapılmıştır.

İki yıl süreyle ERÇEV´in Yönetim Kuruluna; Reşit Keskin, M.Sonay Gürgen, Fuat ALTINSOY, Haluk Soğukpınar, M.Şahin Özcan, Osman Koçak ve Muammer Evci, Denetim Kuruluna ise M.Hilmi Küçüksu, Mesut Gürbüz ve Nuri Güzveli oy birliği ile seçilmişlerdir.

Yönetim Kurulu Üyemiz Rıza SERVİ yer değişikliği nedeniyle Yönetim Kurulu Üyeliğinden affını istediğinden şimdiye kadar yaptığı başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edilmiştir. Kendisine yeni yerleşim yerinde başarı, sağlık ve mutluluk dileriz.

Daha sonra Mütevelli Üyeliğe Yönetim Kurulunca teklif edilen Sayın Filiz GÜRGEN BİLGİN, Ülker ÜNLÜ ve Haldun ATICI oybirliği ile Mütevelli Üyeliğine seçilmişlerdir. Aramıza yeni katılan Mütevelli Üyelerimize sağlık ve başarı diliyoruz.

Toplantımız misafirlerimize öğle yemeği ikramıyla sona ermiştir.

Vakfımıza her zaman destek veren, bize salonlarını açan ve mükemmel misafirperverliği için Selçuk Ecza A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sonay GÜRGEN’e bir kez daha sonsuz teşekkür ederiz.

ERÇEV 28 Mart 2021

Bütçe ve Olağan Genel Kurul_1