Vakfımız Tarafından Alınan Gıda Ve Sağlık Malzemeleri̇ Ermenek Ve Yöresi̇nde İ̇̇̇hti̇yacı Olan Vatandaşlarımıza Ulaştırıldı

Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı olarak bu yıl, her yıl ramazan ayında yaptığımız iftar çadırlarına destek yerine, gıda ve sağlık malzemesinden oluşan bir yardım paketinin hazırlanarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmasına karar verilmiştir.

Bu kapsamda içinde; 4 adet yarım kg’lık makarna, 1 kg pirinç, 1 l ayçiçeği yağı, 1 adet yarım kg çay, 1 kg toz şeker, 1 kg kırmızı mercimek, bir adet kolonya, bir adet dezenfektan ve 2 adet maskeden oluşan 500 adet yardım paketi hazırlanmıştır.

Yardım paketinin içerisine konan kolonya, dezenfektan ve maske Selçuk Ecza Deposu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakfımızın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Sonay GÜRGEN tarafından temin edilmiştir.

Bir poşete konulan malzemeler etiketlenerek Ermenek Belediye Başkanlığınca yöremiz halkına dağıtılmıştır.

Bu yardımın yapılmasına destek veren hemşerilerimize, sağlık malzemelerini sağlayan Selçuk Ecza Deposu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sonay GÜRGEN’e, bize her zaman desteklerini esirgemeyen Keskin Color A.Ş. ne ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Reşit Keskin’e, gıda malzemelerinin Ermenek esnafından temin edilerek sağlık malzemeleri ile birlikte poşetlenip ve etiketlenmesini sağlayan Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Osman Koçak’ın yeğeni Tevfik Koçak’a ve yardım paketinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlayan Ermenek Belediye Başkanlığımıza sonsuz teşekkür ederiz.

ERÇEV 19 Nisan 2020

Gıda_yardımı_01