İ̇̇ncikzade Mustafa ve Emine Keleş Cumhuriyet Ortaokulu’na Müzik Aletleri Aldık

Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı, yöremizin eğitim hizmetleri için desteğe devam ediyor.

Vakfımız, imkânları elverdiğince yöremizde bulunan okulların birçok ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu defaki desteğimiz İncikzade Mustafa ve Emine Keleş Cumhuriyet Ortaokulu Müzik Dershanesine sıra, sandalye ve müzik aletleri alımı ile devam etti.

Ermenek’te bulunan İncikzade Mustafa ve Emine Keleş Cumhuriyet Ortaokulu Müzik Dershanesi için 25 masa ve sandalye, 1 adet dijital piyano, 8 adet gitar, 8 adet bağlama, 7 adet darbuka, 9 adet marakas, 9 adet tef ve 16 adet gitar askısı alınarak okulumuza teslim edilmiştir.

Okulumuz için müzik sırası ve sandalyelerinin alımını gerçekleştiren Selçuk Ecza Deposu A.Ş.’yetkililerine ve müzik aletlerinin alımında Vakfımıza desteklerini esirgemeyen hemşerilerimize Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz.

ERÇEV 18 Şubat 2020

Müzik Aletleri_1