Vakfımız İstanbul´da Yaşayan Heşerilerimizi Kahvaltıda Buluşturdu

Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı yeni bir Ermenek buluşmasında 15 Aralık 2019 Pazar günü hemşerilerimizi bir araya getirdi.

Yoğun ilginin olduğu kahvaltımıza 200´ün üzerinde hemşerimiz katıldı.

Kahvaltımız Vakfımızın Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Keskin´in Vakfımızın faaliyetleriyle ilgili kısa bilgi ve ve katılımcılara teşekkür konuşması ile başladı.

Daha sonra Konya Ermenekliler Derneği Yönetim Kurulu üyesi Özgür Karamanlı´da kısa bir konuşma yaparak bu organizasyonu gerçekleştiren ERÇEV´e teşekkürlerini sundular.

İstanbul´un değişik ilçe ve semtleri ile diğer illerimizden gelerek kahvaltımıza katılan ve bize her zaman destek olan bütün hemşerilerimize ve dostlarına sonsuz teşekkür ediyoruz.

Kahvaltı ile ilgili diğer fotoğraflara buradan veya Vakfımızın www.ercevvakfi.com adresindeki Ana Sayfa/Galeri/Fotoğraf Galerisi sekmesi altından ulaşabilirsiniz.

ERÇEV 16 Aralık 2019

15 Aralık 2019 Kahvaltı_001