Vakfımızın 2020 Yılı Tahmini Bütçe Toplantısını Vakıf Merkezimizde Gerçekleştirdik

21´inci Tahmini Bütçe Toplantısı, 24 Kasım 2019 Pazar günü saat 11.00’de Vakfımızın Bostancı’daki merkezinde Mütevelli Üyelerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Saygı duruşunun ardından Divan Başkanlığına Avukat Fuat ALTINSOY, Divan Kâtipliğine Mesut GÜRBÜZ ve Oy Toplama Memurluğuna da Vefa GÜR oybirliği ile seçilmiştir.

Vakıf Başkanımız Sayın Reşit KESKİN, 2019 yılında gerçekleştirilen yardımlar ve 2020 yılı tahmini bütçemiz hakkında bilgiler verdikten sonra Kurucu ve Mütevelli Üyelerimiz ile diğer Üye ve hemşerilerimize yapmış oldukları maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkürlerini ve minnettarlığını belirtmiştir.

Daha sonra Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Haluk SOĞUKPINAR’da 2020 yılı tahmini bütçe rakamları konusunda üyeleri bilgilendirmiştir. Yapılan oylama sonucunda 2020 yılı bütçesi oybirliği ile kabul edilmiştir.

Vakfımız; yaptığı çeşitli yardımların dışında, geçen eğitim öğretim yılında 237 öğrencimize toplam 284.400 TL burs vermiştir, 2019-2020 öğretim yılında da ise 236 öğrencimize toplam 377.600 TL burs verecektir.

Toplantıda Mütevelli ve diğer Üyelerimizin yıllık aidatları da görüşülmüş ve 2020 yılından geçerli olmak üzere aidatların alt sınırının, Mütevelli Üyelerimiz için yıllık 500 TL, diğer üyelerimiz için yıllık 100 TL olmasına karar verilmiştir.

Toplantıda, öğrencilerimize ödenen yıllık burs tutarının 1600 TL olarak devam etmesine karar verilmiştir.

Toplantımız misafirlerimize arabaşı çorbası, suböreği ve tatlı ikramıyla sona ermiştir.

Toplantımıza katılarak bizlere destek veren, başta Bayan Mütevelli Üyelerimiz olmak üzere tüm Mütevelli Heyetimize ve bizlere hazırladığı güzel yemekleri için Hülya Hanım´a Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.

ERÇEV 26 Kasım 2019

2019 Bütçe Toplantısı_01