Ramazan Yardımı Teşekkürü

RAMAZAN AYI NEDENİYLE VAKFIMIZA BAĞIŞ YAPAN HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Ramazan ayı boyunca Ermenek ve çevresindeki iftar çadırları ile diğer sosyal yardımlar için başlattığımız yardım ve bağış kampanyamıza hemşerilerimiz büyük bir ilgi göstermiştir.

Yardım yapan hemşerilerimize, Vakfımıza duydukları güven nedeniyle ERÇEV Yönetimi olarak sonsuz teşekkür ediyoruz.

Hemşerilerimizin Ramazan ayı nedeniyle Vakfımıza yaptıkları bağışların bir kısmı, Ermenek ve çevresindeki iftar çadırlarına katkı için kullanılmış, bir kısmı İstanbul’da okuyan ve Vakfımızdan burs alan öğrencilerimize dağıtılmış bir kısmı da diğer sosyal yardımlar için kullanılmıştır.

Ramazan ayı nedeniyle Vakfımıza bağış yapan hemşerilerimizin listesi için buraya tıklayabilirsiniz.

Yardım yapan hemşerilerimize tekrar teşekkür ederiz. Allah yapmış oldukları bu yardımları kabul etsin.

ERÇEV 6 Haziran 2019