31 Mart 2019´da Yapılan Seçimlerde Belediye Başkanı Olan Doğal Üyelerimiz

31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde yöremizin belediye başkanları belli oldu.

Seçim sonuçlarına göre Ermenek’te Atila Zorlu (İyi Parti), Sarıveliler’de Halil Kulak (Bağımsız) ve Başyayla’da da Ahmet İPEK (AKP) İlçe Belediye Başkanı seçildiler.

Yöremizin diğer beldelerinde ise; Güneyyurt’ta Ahmet ARI (MHP), Kazancı’da Muhittin TUNCEL (AKP) ve Göktepe’de de Mustafa DOĞAN (CHP) Belediye Başkanı seçildiler.

Vakıf Senedimizin 9´uncu madde c fıkrası gereği; Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla ilçelerimizin Belediye Başkanları ile bu ilçelerimize bağlı tüm Belde Belediye Başkanlarımız Vakfımızın tabii üyesidir. Bu nedenle yöremiz ilçe ve beldelerinde seçilen tüm Belediye Başkanlarımıza Vakfımıza hoş geldiniz diyoruz.

Yeni seçilen yöremiz belediye başkanlarımızı tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyor, yöremize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

ERÇEV 24 Nisan 2019