İstanbul´da Okuyan Öğrencilerimizle Vakfımızda Bir Araya Geldik

İstanbul´da okuyan öğrencilerimiz 17 Mart 2019 Pazar günü Vakfımızda bir araya geldiler.

Yemeğe, Vakıf Başkanımız Sayın Reşit KESKİN ve eşi, Yönetim Kurulunun bazı üyeleri ve eşleri, Mütevelli Üyemiz Sayın Fatma ve Mesut GÜRBÜZ ile 20 öğrencimiz katılmıştır.

Yönetim Kurulu Başkanımız Reşit Keskin; Vakfımızın, öğrencilere ve eğitime her türlü desteği verdiğini ve bundan sonra da bu desteği sürdüreceğini, öğrencilerimizin Vakfımızdan istek ve temennilerini her zaman bildirebileceklerini, taleplerinin imkânlar ölçüsünde karşılanabileceğini belirtmişlerdir.

Daha sonra Mütevelli Üyemiz Aynur Özcan’ın Connect Yurt Dışı Eğitim firmasından Zeynep Naz SİMER, öğrencilerimize yurt dışı dil ve yüksek lisans eğitimi konusunda bir sunum yapmıştır.

Buluşmamız öğrencilerimize verilen yemek ile sona ermiştir.

Bu vesile ile öğrencilerimize burs veren hemşerilerimize bir kez daha ERÇEV olarak gönülden teşekkür ediyoruz.

Yemeğimize katılan tüm öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.

ERÇEV 17 Mart 2019

Öğrenci Yemeği_1