Erçev 21’nci Olağan Genel Kurul Toplantısını Yaptı

Vakfımız 21. Olağan Genel Kurul Toplantısını, 24 Şubat 2019 Pazar günü saat 11.00’de Selçuk Ecza Deposu A.Ş.nin toplantı salonunda Mütevelli Üyelerinin büyük çoğunluğunun katılımıyla gerçekleştirdi. Toplantımıza Ermenek Kaymakamı Sayın Tahir Yılmaz ile Ermenek, Sarıveliler ve Güneyyurt Belediye Başkanları da katıldılar.

Saygı duruşunun ardından Divan Başkanlığına Sayın Fuat Altınsoy, Divan Katipliğine Sayın Mesut GÜRBÜZ ve Oy Toplama Memurluğuna Sayın Vefa GÜR oy birliği ile seçildiler.

Toplantımızın başlangıcında, 18 Şubat 2019´da aramızdan ayrılan Vakfımızın Mütevelli Üyesi, yöremizin sevilen insanı, eski Milletvekili ve Bakanlarımızdan Fikret Ünlü için kısa bir anma videosu seyredildi.

Daha sonra, Vakıf Başkanımız Sayın Reşit KESKİN 2018 yılı faaliyet raporunu okuduktan sonra Vakfımıza destek veren tüm üye ve hemşerilerimize teşekkürlerini ve minnettarlığını belirtmiştir. Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Sayın Haluk SOĞUKPINAR’da 2018 yılı bilanço ve gelir tabloları hakkında üyeleri bilgilendirmiştir. Denetim Kurulu Üyesi Sayın Hilmi KÜÇÜKSU Denetleme Kurulu Raporunu okuyarak Yönetim Kurulunun ibrasına karar verilmesini istemiş ve Yönetim Kurulu oy birliği ile ibra edilmiştir.

Toplantı iki yıl süreyle görev yapacak Yönetim ve Denetim Kurulunun seçimiyle devam etmiştir. ERÇEV´in Yönetim Kuruluna; Reşit Keskin, M.Sonay Gürgen, Haluk Soğukpınar, M.Şahin Özcan, Osman Koçak, Rıza Servi ve Muammer Evci, Denetim Kuruluna ise M.Hilmi Küçüksu, Mesut Gürbüz ve Nuri Güzveli oy birliği ile seçilmişlerdir.

Daha sonra Belediye Başkanlarımız, ERÇEV’in faaliyetlerinin önemi, yöremizin sorunları ve çözüm önerilerini de dile getirdikleri konuşmalar yapmışlardır.

Ermenek´in tanıtımında ve turizminin geliştirilmesinde büyük katkısı olan Hulusi Oran´ın özellikle eğitim alanında yöremize yapılabilecekler konusundaki düşüncelerini, Mütevelli Üyelerimizle paylaşmasına müteakip toplantımız sona ermiştir.

Vakfımıza her zaman destek veren, bize salonlarını açan ve mükemmel misafirperverliği için Selçuk Ecza A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sonay GÜRGEN’e bir kez daha sonsuz teşekkür ederiz.

ERÇEV 24 Şubat 2019

21. Nci Olağan Genel Kurul_01