Burs Başvuru Duyurusu

VAKFIMIZA, 2019-2020 EĞİTİM DÖNEMİNDE BURS BAŞVURUSUNDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2019-2020 eğitim dönemi burs başvuruları Vakfımızın internet sitesi üzerinden 01-30 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Vakfımız sadece, ERMENEK, SARIVELİLER VE BAŞYAYLA ilçeleri nüfusuna kayıtlı, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bir devlet üniversitesini veya yüzde yüz burslu olmak koşuluyla yurt içindeki bir Vakıf Üniversitesinin 4 yıllık bir bölümünü kazananlara burs vermektedir.

Ön lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs verilmemektedir.

Ayrıca Konya ve Ankara´da bir okula kayıt hakkı kazananlara da Vakfımızca burs verilmemektedir. Bu öğrencilerimiz kayıt yaptırdıkları yerde bulunan Ermenekliler Derneğine başvuracaklardır.

Posta, kargo, APS veya diğer ulaşım vasıtaları ile gönderilecek başvuru formları ile Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla ilçeleri nüfusuna kayıtlı olmayanlar kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvurular sadece internet sitemiz üzerinden yapılacaktır.

Burs başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerimizin, web sitemizin ana sayfasındaki “Burs Başvurusu” bölümünden ulaşacakları başvuru formunu, eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekmektedir.

Geçen yıl ERÇEV’den burs alan öğrenciler yeniden burs başvurusu yapmayacaktır. Bu öğrenciler sadece yeni tarihli transkript ve öğrenci belgelerini 01-30 Eylül 2019 tarihleri arasında posta veya kargo ile Vakfımızın İstanbul’daki merkezine göndereceklerdir. Bu belgeleri belirtilen tarihte göndermeyenlerin ve transkriptlerinde birden fazla başarısız dersi olanların bursu kesilecektir.

Burs Başvuru Formundaki tüm alanları doldurmayan yada gerçek olmayan bilgiler yazanların başvuru formu değerlendirmeye alınmayacaktır.

BURS BAŞVURUSUNDA BULUNACAKLARIN WEB SİTEMİZİN BURSLAR BAŞLIĞI ALTINDAKİ BAŞVURU KOŞULLARINI DA DİKKATLİCE OKUMALARI GEREKMEKTEDİR.

ERÇEV 06 Ağustos 2019