2020-2021 Burs Başvuru Duyurusu

VAKFIMIZA, 2020-2021 EĞİTİM DÖNEMİNDE BURS BAŞVURUSUNDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2020-2021 eğitim dönemi burs başvuruları Vakfımızın internet sitesi üzerinden 01-30 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Vakfımız sadece, ERMENEK, SARIVELİLER VE BAŞYAYLA ilçeleri nüfusuna kayıtlı, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bir devlet üniversitesini veya yüzde yüz burslu olmak koşuluyla yurt içindeki bir Vakıf Üniversitesinin 4 yıllık bir bölümünü kazananlara burs vermektedir.

Ön lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs verilmemektedir.

Ayrıca Konya ve Ankara´da bir okula kayıt hakkı kazananlara da Vakfımızca burs verilmemektedir. Bu öğrencilerimiz kayıt yaptırdıkları yerde bulunan Konya veya Ankara Ermenekliler Derneğine başvuracaklardır.

2020-2021 yılından itibaren Ahmet-Nezahat Keleşoğlu Vakfından burs almaya hak kazanmış olmamak, (Önceki yıllarda her iki Vakıftan da burs alanlar, ERÇEV’den burs almaya devam edeceklerdir.)

Posta, kargo, APS veya diğer ulaşım vasıtaları ile gönderilecek başvuru formları ile Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla ilçeleri nüfusuna kayıtlı olmayanlar kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvurular sadece internet sitemiz üzerinden yapılacaktır.

Burs başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerimizin, web sitemizin ana sayfasındaki “Burs Başvurusu” bölümünden ulaşacakları başvuru formunu, eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekmektedir.

Geçen yıl ERÇEV’den burs alan öğrenciler yeniden burs başvurusu yapmayacaktır. Bu öğrenciler sadece yeni tarihli transkript ve öğrenci belgelerini 01 Ekim-30 Ekim 2020 tarihleri arasında posta veya kargo ile Vakfımızın İstanbul’daki merkezine göndereceklerdir. Bu belgeleri belirtilen tarihte göndermeyenlerin ve transkriptlerinde birden fazla başarısız dersi olanların bursu kesilecektir.

Burs Başvuru Formundaki tüm alanları doldurmayan yada gerçek olmayan bilgiler yazanların başvuru formu değerlendirmeye alınmayacaktır.

ERÇEV 04 Ağustos 2020