2018-2019 Yılı Burs Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2018-2019 öğretim yılı burs değerlendirme toplantısı 15 Ekim 2018 Pazartesi günü Vakıf Merkezimizde yapıldı.

Toplantıya; Yönetim Kurulu Başkanımız Reşit Keskin ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız M. Sonay Gürgen, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Haluk Soğukpınar, M.Şahin Özcan, Osman Koçak, Rıza Servi ve Muammer Evci katıldı.

Yönetim Kurulumuz, müracaatın fazlalılığı nedeniyle burs verilecek öğrencilerimizin belirlenmesinde bir hayli zorlandılar. Toplantı sonucunda, 2018-2019 yılında burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz tespit edildi.

Toplam 423 başvurudan 86 kişiye ilk defa olmak üzere, toplam 235 kişiye burs verilmesi kararlaştırıldı.

İlk defa burs almak için başvuruda bulunan öğrencilerimiz, kendilerine burs verilip verilmeyeceğini Vakfımızın www.ercevvakfi.com bağlantı adresinden öğrenebilirler.

İlk defa burs alması uygun görülen öğrencilerimizin aşağıda yazılı belgeleri en geç 15 Kasım 2018’de Vakıf merkezimizde olacak şekilde elden, taahhütlü posta veya kargo ile göndermeleri gerekmektedir. Gönderilecek belgeler;

- Vesikalık fotoğraf (1 adet),

- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

- ÖSYM´nin internet sitesinden alınan ve yerleştirilen okulu gösteren sonuç belgesi,

- Öğrenci belgesi,

- Çalışan anne ve babaya ait gelir durumunu gösteren belge (Kurumlarından alacakları aylık ücretini gösteren yazı veya vergi levhası fotokopisi),

- Emekli anne ve babaya ait gelir durumunu gösteren belge (Sosyal Güvenlik Kurumundan alacakları aylık ücretini gösteren yazı),

- Çalışmayan anne ve baba için Sosyal Güvenlik Kurumundan alacakları aktif çalışan olmadığını gösteren belge(4/a, 4/b ve 4/c için ayrı ayrı),

-Şehit, gazi veya engelli anne, baba ve kardeşe ait bu durumlarını gösteren yazı, belge veya rapor fotokopisi,

- Anne ve babasına ait, Nüfus İdaresi veya Muhtarlıklardan alınacak ikamet yerini gösteren belge,

- Nüfus İdaresinden alınacak babasına ait tüm aileyi gösteren Nüfus Kayıt Örneği,

- Sabıkasızlık belgesi (Adli Sicil Kaydı),

- Ara sınıfta okuyanların not durum belgesi (Transkript),

- Vakıfbank şubesinde burs alacak öğrencinin adına açılmış vadesiz hesaba ait hesap cüzdanı fotokopisi,

- Yükümlülük belgesi, (Buraya tıklayarak belgeyi bilgisayarınıza indirebilirsiniz)

- Taahhütname. (Buraya tıklayarak belgeyi bilgisayarınıza indirebilirsiniz)

Zamanında belgeleri göndermeyen veya başvuru formunda yazdığı bilgiler ile gönderilen belgelerde uyumsuzluk tespit edilenlerin bursu iptal edilecektir.

Bu eğitim ve öğretim yılında burs alması uygun görülen öğrencilerimize burslarının hayırlı olmasını diliyoruz.

Tüm öğrencilerimize eğitim ve öğretimlerinde başarılar diliyoruz.

ERÇEV 21 Ekim 2018