Sağlıklı Kentler Birliği Toplantısı İçin İstanbul’a Gelen Hemşerimiz Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz Vakfımızı Ziyaret Etti.

Sağlıklı Kentler Birliği 30. Olağan Meclis Toplantısı ve Kadıköy Konferansı için İstanbul’da gelen hemşerimiz Prof.Dr.E.Didem Evci Kiraz Vakfımızı ziyaret etti.

Halen Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı olan hemşerimiz, Vakfımızda yaptığımız sohbette çok değerli bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaştı. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Kadıköy Belediyesinin ev sahipliğinde Kozyatağı Hilton Otelde düzenlenen Aktif Yaşlanma konferansına, Vakıf Yönetim Kurulu adına Haluk Soğukpınar ve Muammer Evci katılmışlardır.

Konferansta Hemşerimiz Prof. Dr. E.Didem Evci Kiraz’da Sağlıklı Yaşlanma konusunda başarılı bir sunum yapmıştır.

Konferansta, Sağlıklı Kentler Birliğine üye belediyelerin aktif yaşlanma ile ilgili değişik alanlarda gerçekleştirdikleri projeler de sergilenmiştir.

Ermenek Belediyesi’nin de Sağlıklı Kentler Birliğine üye olmak için gerekli girişimleri başlatmasını diliyoruz.

ERÇEV 15 Ekim 2018

Aktif Yaşlanma_1