İstanbul´da Okuyan Öğrencilerimizle Vakfımızda Bir Araya Geldik

İstanbul´da okuyan öğrencilerimiz 25 Şubat 2018 Pazar günü Vakfımızda bir araya geldiler.

Yemeğe, Mütevelli Üyemiz Sayın Prof. Hasip PEKTAŞ ve eşi Sayın Prof. Hatice ÖZ PEKTAŞ, Mütevelli Üyemiz Sayın Nuri GÜZVELİ, Vakıf Başkanımız Sayın Reşit KESKİN, Yönetim Kurulunun bazı üyeleri ve eşleri ile 13’ü burs alan olmak üzere 16 öğrencimiz katılmıştır.

Yönetim Kurulu Başkanımız Reşit Keskin; Vakfımızın, öğrencilere ve eğitime her türlü desteği verdiğini ve bundan sonra da bu desteği sürdüreceğini, öğrencilerimizin Vakfımızdan istek ve temennilerini her zaman bildirebileceklerini, taleplerinin imkânlar ölçüsünde karşılanabileceğini belirtmişlerdir.

Mütevelli üyelerimiz Hasip PEKTAŞ ve Nuri GÜZVELİ öğrencilerimize hitaben yaptıkları konuşmalarda değerli tecrübelerini aktarmışlar ve güzel anılarından birkaçını bizlerle paylaşarak öğrencilerimize başarının sırları ile ilgili deneyimlerini aktarmışlardır.

Hülya Hanım’ın ellerinden çıkan lezzetli yöresel yemeklerimizin sunulduğu buluşmamızda, öğrencilerimiz ve bizler güzel bir sohbet imkanı bulduk. Bu vesile ile öğrencilerimize burs veren hemşerilerimize bir kez daha ERÇEV olarak gönülden teşekkür ediyoruz.

Yemeğimize katılan tüm öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.

ERÇEV 26 Şubat 2018

İstanbul´da Okuyan Öğrencilerimizle Vakfımızda Bir Araya Geldik