VAKFIMIZIN 2018 YILI TAHMİNİ BÜTÇE TOPLANTISINI VAKIF MERKEZİMİZDE GERÇEKLEŞTİRDİK (28.11.2017)

19´uncu Tahmini Bütçe Toplantısı, 26 Kasım 2017 Pazar günü saat 11.00’de Vakfımızın Bostancı’daki merkezinde Mütevelli Üyelerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Saygı duruşunun ardından Divan Başkanlığına Eski Devlet Bakanımız Fikret ÜNLÜ, Divan Kâtipliğine Mesut GÜRBÜZ ve Oy Toplama Memurluğuna da Vefa KESKİN oybirliği ile seçilmiştir.

Vakıf Başkanımız Sayın Reşit KESKİN, 2017 yılında gerçekleştirilen yardımlar ve 2018 yılı tahmini bütçemiz hakkında bilgiler verdikten sonra Kurucu ve Mütevelli Üyelerimiz ile diğer Üye ve hemşerilerimize yapmış oldukları maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkürlerini ve minnettarlığını belirtmiştir.

Daha sonra Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Haluk SOĞUKPINAR’da 2018 yılı tahmini bütçe rakamları konusunda üyeleri bilgilendirmiştir. Yapılan oylama sonucunda 2018 yılı bütçesi oybirliği ile kabul edilmiştir.

Vakfımız; yaptığı çeşitli yardımların dışında, geçen eğitim öğretim yılında 215 öğrencimize toplam 215.000 TL burs vermiştir, 2017-2018 öğretim yılında da ise yine 250 öğrencimize toplam 300.000 TL burs verecektir.

Toplantıda Mütevelli ve diğer Üyelerimizin yıllık aidatları da görüşülmüş ve Mütevelli Üyelerimiz için yıllık 400 TL, diğer üyelerimiz için ise yıllık 75 TL olan aidatların bu yılda değişmemesine karar verilmiştir.

Toplantımız misafirlerimize Arabaşı Çorbası, Delibörek ve Toros Helvası ikramıyla sona ermiştir.

Bu yıl Vakfımız kanalı ile 50 öğrenciye burs vermek istediğini bizlere bildiren ve bir yıllık burs tutarını Vakfımız hesabına aktaran değerli hemşerimiz Hüsnü ÖZBEY’e eğitime yaptığı bu anlamlı katkı için teşekkür ederiz.

Toplantımıza katılarak bizlere destek veren, başta bayan Mütevelli Üyelerimiz olmak üzere tüm Mütevelli Heyetimize Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.

ERÇEV 28 Kasım 2017