VAKFIMIZDAN DAHA ÖNCE BURS ALAN ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÖRNEK DAVRANIŞ (28.12.2017)

ERÇEV ailesi olarak kuruluşumuzdan bu yana yaklaşık 3000 yöremiz öğrencisine burs verdik. Bu yılda 250 öğrencimize burs vermeye devam ediyoruz.

Vakıf ailesi olarak öğrencilerimizin eğitimine destek olmakla birlikte, öğrencilerimizin de iş hayatına atıldıktan sonra en az bir yöremiz öğrencisine burs vermesini amaçlıyoruz.

Bu konuda, Vakfımız tarafından hiçbir zorlama olmadığı halde aşağıda isimleri ve özgeçmişleri yazılı kardeşlerimiz burs vermeye başlamışlardır. Hayat koşullarının zor olduğu bir dönemde yöremiz öğrencilerinin eğitimi için bütçelerinden kaynak ayırarak ERÇEV´e anlamlı bir destek vermişlerdir. Bu örnek ve güzel davranışlarından dolayı, şimdi her biri bir meslek sahibi olan bu kardeşlerimizi canı yürekten kutluyor, başarılar diliyor ve bütün öğrencilerimize örnek olmasını istiyoruz.

Vakfımız ancak bu şekilde hayatiyetini devam ettirebilir ve daha çok öğrencimize burs verebilir duruma geçecektir.

ERÇEV 28 Aralık 2017

ÖĞRENCİLİK DÖNEMİ SONRASINDA BURS VEREN KARDEŞLERİMİZ

Melek ARIN

1982 yılında Ermenek´te doğmuştur. İlköğretim ve Liseyi Ermenek´te okumuştur. Selçuk Üniversitesi Karaman İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 2004 yılında mezun olmuştur.

16 Temmuz 2007 tarihinde Türkiye İş Bankası Ereğli-Konya Şubesi´nde göreve başlamış halen aynı bankada çalışmaktadır.

Vakfımızdan 2000-2004 yılları arasında burs alan Melek ARIN, Vakfımız kanalıyla 1 yıldır 2 öğrencimize burs vermektedir.

On yılı aşkındır Ereğli´de ikamet eden Melek ARIN, evli olup Ela Öykü ARIN ve Elif Nazlı ARIN adında iki kızı vardır.

Emine Melek ARLI ÇOBANSARI

1991 yılında Ermenek´e bağlı İkizçınar Köyü´nde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Çatalbadem İlköğretim Okulu´nda, lise öğrenimini Antalya Akseki Şahinler Çok Programlı Lisesi´nde, yüksek öğrenimini ise Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesinde (örgün eğitim) tamamlamıştır.

Meslek hayatına 2012 yılında Yalova Çınarcık Esenköy Adnan Kaptan İlkokulu´nda başlamış, 2012-2017 yılları arasında bu okulda görev yapmıştır. 2017 yılından itibaren de eşinin görevi nedeniyle Siirt İli Eruh İlçesi´nde bulunan 75. Yıl MEV Ortaokulu´nda İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Vakfımızdan 2008-2012 yılları arasında burs alan Emine Melek ARLI ÇOBANSARI, Vakfımız kanalıyla 2 yıldır 1 öğrencimize burs vermektedir.

Arzu SEZER

1992 yılında Ermenek´in Boyalık Köyünde dünyaya gelmiştir. İlkokulu Boyalık Köyü İlkokulu´nda bitirdikten sonra, Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu´na başlamış, burada Güzel Sanatlar Lisesi sınavına hazırlanarak Aksaray Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümünü kazanmıştır. 2010 yılında lise öğrenimini tamamladıktan sonra Adnan Menderes Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalını kazanarak 2014 yılında mezun olmuştur.

Aynı yıl Batman ili Sason ilçesi Karşıyaka Kız Yatılı Bölge Ortaokuluna Müzik Öğretmeni olarak atanmış olup halen aynı okulda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Vakfımızdan 2010-2011 öğretim yılında burs alan Alev SEZER, Vakfımız kanalıyla 1 yıldır 1 öğrencimize burs vermektedir.

Hüseyin Hakan DORUM

Aslen Karaman Sarıveliler doğumlu olan Hüseyin Hakan DORUM´un annesi Ermenek´lidir. Lise öğrenimini Antalya´da tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini 2000-2005 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır.

2005-2008 yılları arasında 3 sene Mercedes-Benz´de Otobüs geliştirme mühendisi olarak çalışmıştır. 2008 yılından bu yana Türk Hava Yollarında Kaptan Pilot olarak görev yapmaktadır.

Vakfımızdan 2000-2005 yılları arasında burs alan Hüseyin Hakan DORUM, Vakfımız kanalıyla 2 yıldır 1 öğrencimize burs vermektedir.

Yücel YÜKSEL

Ermenek İlçesi´nin Yalındal (Arnava) Köyü nüfusuna kayıtlı Yücel YÜKSEL, 2001 yılında İstanbul Atatürk Fen Lisesi´nden, 2005 yılında ise İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur.

Türkiye İş Bankası, Vodafone, SAP ve TTNET gibi sektörlerinin lider firmalarında iş analitikleri alanındaki çeşitli pozisyonlarda görev almıştır. İngilizce ve Almanca bilen Yücel YÜKSEL, 2015 yılından itibaren Çalık Holding şirketinde Dijital Dönüşüm ve İş Analitikleri Müdürü olarak çalışmaktadır.

Vakfımızdan 2001-2005 yılları arasında burs alan Yücel YÜKSEL, Vakfımız kanalıyla 4 yıldır 1 öğrencimize burs vermektedir.

Mustafa DURAN

Ermenek İlçesi´nin Çamlıca Köyü´nde doğmuştur. İlkokulu Çamlıca İlköğretim Okulu´nda, liseyi Ermenek Lisesi´nde okumuştur. Halen İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümü son sınıf öğrencisidir.

2016 yılında Memuriyet görevine başlayan Mustafa Duran aynı zamanda yüksek öğrenimine de devam etmektedir. Halen İnfaz Koruma Memuru olarak çalışmaktadır.

Vakfımızdan 2013-2015 yılları arasında burs alan Mustafa DURAN, Vakfımız kanalıyla 1 yıldır 1 öğrencimize burs vermektedir.