Haber Arşivi | ERMENEK VE ÇEVRESİ KÜLTÜR VE SOSYAL DAYANIŞMA VAKFI
ERMENEK´TE "ULUSLARARASI GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ERMENEK VE ÇEVRESİ SEMPOZYUMU" DÜZENLENİYOR (26.07.2018)

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ev sahipliğinde ‘Uluslararası Geçmişten Günümüze Ermenek ve Çevresi Sempozyumu’ düzenlenecek
.
Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Karaman Valiliği, Karaman Belediyesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla Kaymakamlıkları ile Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla Belediyeleri ve Selçuk Ecza Deposu tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan sempozyum, 2-4 Ağustos 2018 tarihlerinde gerçekleşecek.

Sempozyum Tarih, Coğrafya, Biyografi, Edebiyat, Ziraat, Ormancılık, Ekonomi, Hayvancılık, Madencilik, Su Ürünleri, Enerji, Arkeoloji ve Turizm gibi konuları içermektedir.

İlçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak sempozyumu düzenleyen Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi yetkililerine, emeği geçen ve konuşmacı olarak katılan tüm katılımcılara ERÇEV olarak gönülden teşekkür ediyoruz.

Sempozyum programına buradan ulaşılabilir.

ERÇEV 27 Temmuz 2018