ECZACILIK, İLAÇ VE İNSAN SAĞLIĞI KONULU 4. ULUSLARARASI EKSLİBRİS YARIŞMASI VE EKSLİBRİS SERGİSİ (19.06.2018)

Vakfımızın Mütevelli Üyesi Sayın Prof. Hasip PEKTAŞ´ın Başkanlığını yürüttüğü İstanbul Ekslibris Derneği üyelerinin eserleri, Selçuk Ecza Deposu´nun Altunizade´deki merkezinde sergilenecektir.

“Eczacılık, İlaç ve İnsan Sağlığı” konulu 4. Uluslararası Ekslibris Yarışması ve İstanbul Ekslibris Derneği Üyeleri Sergileri, 23 Haziran-07 Temmuz 2018 tarihleri arasında tatil günleri dışında 10.00-17.00 arasında sanatseverlerin ve tüm hemşerilerimizin ziyaretine açık olacaktır.

Ekslibris sergisi ve yarışmasına katkıda bulunan dernek üyelerine, bu organizasyonun gerçekleşmesine destek sağlayan kurum ve kuruluşlar ile sergiye salonlarını açan Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakfımızın Başkan Yardımcısı M. Sonay Gürgen´e teşekkür ederiz.

ERÇEV 19 Haziran 2018