Haber Arşivi | ERMENEK VE ÇEVRESİ KÜLTÜR VE SOSYAL DAYANIŞMA VAKFI
2018-2019 EĞİTİM DÖNEMİ BURS BAŞVURULARI 01-30 EYLÜL 2018 TARİHLERİ ARASINDA WEB SİTEMİZDEN YAPILACA (08.08.2018)

2018-2019 eğitim dönemi burs başvuruları Vakfımızın internet sitesi üzerinden 01-30 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Vakfımız sadece ERMENEK, SARIVELİLER VE BAŞYAYLA ilçeleri nüfusuna kayıtlı olanlara burs vermektedir.

Posta, kargo, APS veya diğer ulaşım vasıtaları ile gönderilecek başvuru formları ile Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla ilçeleri nüfusuna kayıtlı olmayanların başvuruları kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvurular sadece internet sitemiz üzerinden yapılacaktır.

Burs başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerimizin, web sitemizin ana sayfasındaki “Burs Başvurusu” bölümünden ulaşacakları başvuru formunu, eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin başvuru formunu doldurmaya başlamadan önce sitemizin ana sayfa “Burslar” bölümünde yer alan Başvuru Koşullarını da dikkatlice okumaları gerekmektedir.

Geçen yıl ERÇEV’den burs alan öğrenciler yeniden başvuru yapmayacaklardır. Bu öğrenciler sadece yeni tarihli transkript ve öğrenci belgelerini 01-30 Eylül 2018 tarihleri arasında posta veya kargo ile Vakfımızın İstanbul’daki merkezine göndereceklerdir.

Bu belgeleri belirtilen tarihte göndermeyenlerin veya transkriptlerinde birden fazla başarısız dersi olanların bursu kesilecektir.

ERÇEV 09 Ağustos 2018