2017-2018 YILI BURS DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI (28.10.2017)

2017-2018 öğretim yılı burs değerlendirme toplantısı 26 Ekim 2017 Perşembe günü Vakıf Merkezimizde yapıldı.

Toplantıya; Yönetim Kurulu Başkanımız Reşit Keskin ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız M. Sonay GÜRGEN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Haluk Soğukpınar, Osman Koçak ve Muammer Evci katıldı.

Yönetim Kurulumuz, müracaatın fazlalılığı nedeniyle burs verilecek öğrencilerimizin belirlenmesinde bir hayli zorlandılar. Toplantı sonucunda, 2017-2018 yılında burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz tespit edildi. Toplam 304 geçerli başvurudan 126 kişiye ilk defa olmak üzere, toplam 250 kişiye burs verilmesi kararlaştırıldı.

İlk defa burs almak için başvuruda bulunan öğrencilerimiz, kendilerine burs verilip verilmeyeceğini Vakfımızın www.ercevvakfi.com bağlantı adresinden öğrenebilirler.

İlk defa burs alması uygun görülen öğrencilerimizin aşağıda yazılı belgeleri en geç 20 Kasım 2017’de Vakıf merkezimizde olacak şekilde elden, taahhütlü posta veya kargo ile göndermeleri gerekmektedir. Gönderilecek belgeler;

-Vesikalık fotoğraf (1 adet),
-Nüfus cüzdanı fotokopisi,
-ÖSYM´nin internet sitesinden alınan ve yerleştirilen okulu gösteren sonuç belgesi,
-Öğrenci belgesi,
-Çalışan veya emekli anne ve babaya ait gelir durumunu gösteren belge (Emekliler için Sosyal Güvenlik Kurumundan alacakları aylık ücretini gösteren yazı, çalışanlar için Kurumlarından alacakları aylık ücretini gösteren yazı veya vergi levhası fotokopisi),
- Çalışmayan anne ve baba için Sosyal Güvenlik Kurumundan alacakları aktif çalışan olmadığını gösteren belge(4/a, 4/b ve 4/c için ayrı ayrı),
-Ailesine ait, Nüfus İdaresi veya Muhtarlıklardan alınacak ikamet yerini gösteren belge,
-Nüfus İdaresinden alınacak Nüfus Kayıt Örneği,
-Sabıkasızlık belgesi (Adli Sicil Kaydı),
-Ara sınıfta okuyanların not durum belgesi (Transkript),
-Vakıfbank şubesinde burs alacak öğrencinin adına açılmış vadesiz hesaba ait hesap cüzdanı fotokopisi,
-Yükümlülük belgesi,
-Taahhütname,

Zamanında belgeleri göndermeyen veya başvuru formunda yazdığı bilgiler ile gönderilen belgelerde uyumsuzluk tespit edilenlerin bursu iptal edilecektir.

Bu eğitim ve öğretim yılında burs alması uygun görülen öğrencilerimize burslarının hayırlı olmasını diliyoruz.

Tüm öğrencilerimize eğitim ve öğretimlerinde başarılar diliyoruz.

ERÇEV 26 Ekim 2017