BAŞKANIMIZ

ÖZGEÇMİŞİ

Vakıf başkanımız Reşit Keskin 1956 yılında Ermenek’te doğdu. İlköğrenimini İstanbul Maçka İlköğretim Okulun’da, Liseyi İstanbul Avusturya [Sankt Georg - Kollege] Lisesi’nde okudu.Yüksek Öğrenimini Marmara Üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi’nde yaptı.

Amcası Naci Keskin ve babası Abdullah Keskin tarafından kurulan aile şirketi Keskin Color A.Ş.’nin 1993 yılından beri Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.

ERÇEV’in kuruluşu tarihi olan 1999’dan bu yana Vakıf Başkanlığını yapan Reşit Keskin aynı zamanda İstanbul’daki Karamanlılar Vakfı (İKEV)’nın kurucu üyesidir.

2012 yılından beri de Selçuk Ecza Deposu A.Ş.´nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre üyesidir. İyi derecede Almanca ve İngilizce bilir.

Hatice [Erdoğan] Keskin ile evli olan Reşit Keskin, bir kız bir erkek iki çocuk babasıdır.

Reşit KESKİN
ERÇEV Yönetim Kurulu Başkanı